Special Tarifler


 Bir yemeği güzel yapan ilk unsur, yemeği kime yaptığınızdır. Her anne çocuğu için en güzeli, en sağlıklı yemeği yapmak için çırpınır. O yüzden en güzel tariflere ve ürünlerine anne eli değmiş gibi denir. 

Anneniz size bir yemek yaptığında sabırsızlıkla tadına bakıp ardından güzel bir söz duymak için gözlerinize bakar. O an yüzünüzdeki tepkisel memnuniyeti görmek annenizi kanatlandırır. Yemeğin tuzu az olsa da siz sakın annenize bunu söylemeyin, anneler hayatınızdaki misafirdir, sizden önce başka aleme göç ettiğinde ardından suçluluk duygusu hissedersiniz. Eğer yemek konusunda annenize kırıcı bir söylemişseniz, vefatından sonra başınızı taşlara vursanız da artık çok geçtir. 

Yiyeceğiniz iki lokma yemek için annenizin ne kadar emek verdiğini hissederseniz hiç sevmediğiniz bir yemeği yapmış olsa bile sanki dünyanın en güzel yemeğini yapmış gibi sevgi gösterin, kaybetmez, kazanırsınız. Hayat küçük mutlulukların arasına sıkışmış bir döngüdür, o anları sakın kaçırmayın.

Gelelim Special Tariflere, varsa yaptığınız özel bir tarifiniz bizimle de paylaşırsanız bizler de deneriz. Her ne yemeği yapıyor olursanız olun içine mutlaka aşk katın.

Yorumlar